Vánoční schůzka

Protože jsme nestihli společnou vánoční besídku, tak jsme si udělali tuhle vánoční schůzku. Účastnila se po většinou posádka Mečounů, ale stavilo se i pár členů z ostatních družin. První věcí, do které jsme se pustili bylo ozdobení vánočního stromku.

Vylovil jsem ze skříně krabice s vánočními ozdobami a nechal kluky stromek ozdobit podle vlastní fantazie. S Nemem jsem se pak věnoval instalaci projektoru a zvuku. Z flešky nám zněly celou schůzku vánoční koledy.

Když kluci dozdobili stromek, uložili pod něj dárky, které si připravili pro svoje kamarády. Na schůzce posádky jsme si každý vylosovali jedno jméno po nějž jsme měli přinést drobný a nejlépe vlastnoručně vyrobený dárek. Celkem se tato aktivita povedla. Na dárečky jsme jen dopsali fixem komu, který patří, aby se to nepopletlo.

Pak přišly na radu fotky. Promítali jsme si na zeď fotografie z celého skautského roku 2017 a ti malí loupežníci u toho vydrželi přes hodinu. Neuvěřitelné. Mezitím jsme uzobávali dobroty, které jsme donesli. V druhé polovině schůzky došlo na samotné rozdávání dárků. Každý dostal nějakou drobnost a do oddílu jsme dostali deskové hry.


F


Účastníci: –

Napsat komentář