Tréninková plavba

V sobotu jsme absolvovali další přípravnou plavbu na závody do Prahy. Půjde nám o lépe jak minule? Nebylo to o něco horší?

Sobota 15. 9.2018

Ráno opět vyjíždíme vlakem na další trénink. Příjemné překvapení, že všichni jsou v oddílových tričkách. V Ústí musíme přestoupit. Na tabuli si kluci museli najít vlak, kterým budou dál pokračovat. No v příjezdech se to nejprve hledalo blbě, ale nakonec se na odjezdové tabuli podařilo. Dalším vlakem jsme popojeli do Zálezel.  Tam už nás čekal Nemo. Všichni se převlékali bez řečí do věcí na vodu. Nikdo nepochyboval, že by se mohl nevykoupat.

Přetáhli jsme loď k vodě, navlékli se do vest, vzali pádlo do ruky a dali loď na vodu. Udělali jsme na lodi pár temp, obrátek (u jedné jsme málem dali napít lvům), pár fotografií a pomalu vyrážíme na dnešní trasu.

Start! A vyrážíme vstříc měřenému úseku. Mezičasy na trati 2 km – 18:03, 4 km – 21:33, 6,5 km – 25:15. Bystré hlavy už zajisté spočítali, že výsledný čas je 1 hodina a 4 minuty.  Oproti minule jsme si polepšili, ale na žádné velké vyskakování to není. V závodě se budeme muset pochlapit.

Pod Střekovem nás čekal Tik, udělal pár fotek. Dneska jsme zkoušeli skoky do vody. No zkoušeli… jediný se odvážil Nejdeto. Pak měl zase vylézt do lodi, což už taková legrace nebyla. Vydrbali jsme loď, uložili věci do vozejku a převlékli se. Pak jsme vyrazili na vlak domů.

sesmolil Tik


Fotogalerie  2018_09_15 tréninková plavba od Tika


Účastníci:
Nejdeto, Tlapka, Zip, Šimon, Nemo,
závozník Tik