Vánoční schůzka

Poslední sobotu před Vánoci jsme nejen roznášeli Betlémské světlo, ale  navečer jsme se sešli všichni v klubovně, abychom se společně poohlédli na uplynulým rokem a ještě se před Vánoci setkali.

sobota 22. 12. 2018

Nemo s Medvědem přišli do klubovny o něco dříve, aby vše připravili na vánoční schůzku. Nažhavili projektor zapojili bedny a spustili vánoční koledy. Účastnící už přicházeli do vyhřáté klubovny. Jako poslední přišli světlonoši s Betlémským světlem Monča, Zip, Matyáš, Tik s Ájou. To už byla zábava v plném proudu.

Najednou se přestaly na zdi zobrazovat fotky. Už už jsme se vyděsili, že jsme rozbili projektor, ale on se nám jenom přehřál. Po jeho vychlazení jsme mohli pokračovat dál. Na zdi se míhali obrázky z celého skautského roku. A nebylo jich zrovna málo. Po hodině prohlížení jsme vyrazili ven hrát hru. Zahráli jsme si strážce hory. Dotknout se Tika, který ztrestal téměř každý pokus o přiblížení paprskem světla, se nakonec podařilo Čudlíkovi. Vrátili jsme se do klubovny.

Nemo vyhlásil ve své posádce nejlepšího borce v bodování. Stal se jím Zip a dostal moc pěknou knihu. Za odměnu potom rozdával z hromady dárků pod stromečkem. Dostalo se na každého. Kolem sedmé hodiny přicházeli rodiče vyzvednout své děti. Když se klubovna vylidnila, doprohlédli jsme si fotky trošku poklidili a vyrazili k domovům.

sesmolil Tik


Fotogalerie  2018_12_22 Vánoční schůzka od Tika


Účastníci:
Rejnoci – Čudlík, Nejdeto, Ondra, Zip
Kosatky – Bára, Fany, Janča, Kačka, Zuzka
Mečouni – Matyáš, Míla, Šimon
Kobry – Nemo, Medvěd, Monča, Tik a Ája, Zajda